Gledaj spektakularno finale Serbia Opena, preuzmi keš i kladi se

Tačno devet godina je prošlo od poslednjeg ATP turnira u Srbiji. Znamo da ste se uželeli i znamo da ste se obradovali ovogodišnjem Serbia Openu, iako niste mogli uživo da mu prisustvujete.
Novak Đoković, Filip Krajinović, Nikola Milojević, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Danilo Petrović i Viktor Troicki na jednom mestu!
A na Dorćolu ovih dana… Mnoštvo dropšotova, slajs i ekstremno snažnih udaraca, uz vrhunsku zabavu i sjajno raspoloženje svih igrača!
Sve to smo gledali na terenima teniskog centra Novaka Đokovića, a sada je vreme da se svedu računi i da Serbia Open dobije svog šampiona.
Pre nego što počne finale, prepočujemo vam da se dobro zagrejete za teniski spektakl, i to tako što ćete kliknuti OVDE, zatim preuzeti BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 1.500 DINARA, a onda se prepustite pravom spektaklu u kombinaciji vrhunskog tenisa i neviđenih kvota.
Da, dobro ste pročitali – SAMO JEDAN KLIK je dovoljan i bonus keš je spreman za korišćenje.
A sad o našoj glavnoj temi…
Napravićemo mali podsetnik na neke prethodne turnire, te ćemo se vratiti u 2009. godinu i prvo izdanje kada je titulu poneo Novak Đoković, da bi naredne godine u još jačoj konkurenciji pehar podigao Sem Kveri.
Međutim, Beograd je Novakov grad – usledila je titula i 2011. godine, da bi 2012. najbolji bio Andreas Sepi.
Verujemo da ste bili uz naše momke prethodnih dana, međutim u finalu nećemo gledati nijednog Srbina. Novak Đoković je poražen u epskom polufinalu posle tri sata velike borbe sa Karacevim, dok su ostali momci završili takmičenje nešto ranije.
Za pehar će se ovog puta boriti upravo Karacev i Beretini, ali bez brige – sudeći po njihovim partijama ove nedelje, jedna stvar je sigurna – čeka nas pravi spektakl!
Finalni meč na programu je od 17.00, te vam preporučujemo da rezervišete termin, kokice i jedan, nadamo se, dobitni tiket.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novakov “dželat” smenio trenera!

Prvi teniser sveta Novak Đoković za sada nema najbolju sezonu i ne postiže razultate na koje smo navikli, a...

POVEZANE OBJAVE