Popović se nada trofeju u Kupu: Zvezda nije bolja, mogu da nam priprete samo na jedan način

Golman Partizana, Aleksandar Popović, više puta tokom ove sezone pokazao je da predstavlja budućnost crno-belih.

Pravilo o dva bonus igrača u startnoj postavi srpskih superligaša poguralo je njegov debi, ali je pokazao kvalitet i potvrdio da u klubu mogu na njega da računaju.

Što se mene tiče odlično je pravilo jer sam dobio dosta prilike. Mladi igrači u Partizanu i Crvenoj zvezdi teško se probijaju i dobijaju šansu, u ovom slučaju imaju tu priliku da pokažu potencijal na terenu. Generalno mislim da je dobro. Naš fudbal ima mnogo dobrih mladih igrača, rekao je Popović za MaxBet sport.

Crno-beli će i ovu sezonu završiti bez titule prvaka Srbije, ali postoji šansa za trofej u Kupu Srbije. Rival je Crvena zvezda, koja je nedavno trijumfovala minimalnim rezultatom, ali Popović smatra da crveno-beli nisu bolji.

Čeka nas taj derbi u finalu, pobedili su nas prošli derbi, ali smo mi imali dobre šanse, posebno u prvom poluvremenu. Ne mogu da kažem da su bolji od nas. Nisu stvorili šansu na meču, postigli su gol iz prekida i to je jedini način na koji su oni mogli da nam priprete. Naravno poštujemo činjenicu da su pobedili, ali mi idemo po trofej i pobedu.

Dolaskom Aleksandra Stanojevića stigao je i napadački fudbal u Humsku.

Ideja našeg šefa je da igramo direktan fudbal, napadački, da što pre stignemo do gola. Ipak, da nije bilo tog primljenog gola iz prekida nametnuli bismo naš ritam i verovatno bi stvari tekle drugačijim tokom, ipak kada primitive gol uđete u nervozu i konflikte, tako je to. Pokušaćemo u finalu da ispravimo sve greške i da doćemo do pobede, optimista je Popović, koji je rekao i nekoliko reči o Vladimiru Stojkoviću.

Stojke je veličina. Gledao sam ga dok sam još bio klinac. Najviše od njega sam naučio da treba da budem miran, tu je neprikosnoven. Svaki savet koji mi je dao je bio koristan, ipak je dosta stariji od mene pa van terena nismo bliski, ali na terenu upijam znanje.

Rivalitet između Partizana i Crvene zvezde je ogroman, pa Popović sebe ne može da zamisli u crveno-belom dresu.

Mislim da ne bih mogao da zamislim. Meni je Partizan dao dosta stvari. Tu sam već sedam godina. Mislim da sigurno ne bih mogao da zamislim neku situaciju da pređem u Crvenu zvezdu, zaključio je talentovani čuvar mreže.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga kaznila Atamana i Panatinaikos

Dosta bure je bilo posle prvog meča Panatinaikosa i Makabija, u kojem su gosti iz Izraela došli do brejka. Posle...

POVEZANE OBJAVE