Poruka iz Partizana pred duel sa Splitom: Ne bavimo se kalkulacijama, gledamo samo sebe

Košarkaši Partizana završiće ovosezonski nastup u ABA ligi utakmicom protiv Splita.

Crno-beli će dočekati goste iz Hrvatske u ponedeljak od 16 časova, a trener Aleksandar Matović istakao je da se u klubu ne bave kalkulacijama, već samo razmišljaju o sebi.

Ovo je poslednje kolo ABA lige i zbog dvonedeljne pauze smo malo ispali iz takmičarskog ritma, ali želimo da pobedom završimo takmičenje u regionalnoj ligi i donekle napravimo pozitivan bilans pobeda i poraza u ovoj takmičarskoj godini koja je bila turbulentna. S druge strane, Splitu bi pobeda značila opstanak u ligi, ali mi ne želimo da se obaziremo na kalkulacije već se isključivo bavimo sobom, rekao je Matović.

Jedan od najboljih igrača Partizana, Ognjen Jaramaz, istakao je da bi pobeda bila dobar uvod u borbe za titulu šampiona Srbije.

Iza nas je pauza koja može da bude nezgodna jer smo malo ispali iz ritma utakmica. Split nam dolazi silno motivisan jer igra odlučujuću utakmicu, ali mi imamo obavezu da na svom terenu damo sve od sebe kako bi završili sezonu na najbolji način i tako napravili dobar uvod u borbe za titulu šampiona Srbije, naglasio je plejmejker crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNO STANJE U ISTANBULU: Fener krenuo po ikonu Efesa!

Košarkaška sezona ulazi u završnu fazu, a kako se bliži leto kreću i spekulacije oko košarkaških transfera. Tako nam iz...

POVEZANE OBJAVE