Zvezda u poslu sa Bolonjom: Novac i Falćineli za igrača crveno-belih

Crvena zvezda se ozbiljno sprema za letnji prelazni rok.

Dva Aleksandra, Dragović i Prijović, odnosno njihov potencijalni dolazak razbuktali su maštu navijača Crvene zvezde, ali u senci ovih poslova nalaze se i najava nešto manje pompeznih transfera.

Kako Mozzartsport navodi, Njegoš Petrović bi mogao da završi u Bolonji, a u čitav posao trebalo bi da bude uključen i Dijego Falćineli. Italijan je trenutno na pozajmici iz Bolonje, na stadionu “Rajko Mitić” želeli bi da ga zadrže, ali im je za to potrebno milion evra.

Tu sumu bi mogli da obezbede upravo kroz prodaju Petrovića ekipi Siniše Mihajlovića, a s obzirom da se njegova vrednost procenjuje na oko 3 miliona evra to znači da bi srpski šampion mogao da zaradi 2 miliona evra u ovom poslu.

Prema nekim informacijama Mihajloviću je rečeno da Petrović ima bolje karakteristike od standardnog Šveđanina, Matijasa Svanberga, a posao bi trebalo da bude završen pre početka Evropskog prvenstva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE