Jaramaz: Nadam se da smo uspeli da popravimo lošu sliku poslednjim partijama

Partizan je neslavnu sezonu u ABA ligi završio ubedljivom pobedom nad Splitom. Bek crno-belih Ognjen Jaramaz rekao je da je zadovoljan poslednjim partijama svog tima.

Drago mi je što smo pobedom završili nastup u ABA ligi. Bilo je nekih propusta i nekih grešaka, posebno u drugom poluvremenu kada smo podiglu razliku na 20 poena. Ne bih sada potencirao to, već bih hteo da stavim akcenat na odnos svih nas u poslednjem peridou, svih igrača i stručnog štaba. U poslednjih mesec-dva smo stvarno maksimalno dali sve od sebe što se vidi i po rezultatima, gde smo vezali pet pobeda, rekao je Jaramaz za TV Partizan.

Uprkos lošim rezultatim i povredama, dodao je da timu ipak značilo da ostvari dobar rezultat.

Dangubić je nekoliko utakmica igrao povređen, Trifunović je imao problema sa prstom. Svima nam je bilo stalo da popravimo koliko-toliko lošu sliku koju smo izgradili porazima sredinom sezone. Nadam se da smo uspeli u tome, jasan je on.

Napravio je i retrospektivu cele sezone.

Mislim da našim nastupima nismo zaslužili sreću u nekim mečevima. Imam utisak da smo u ovom poslednjem delu sezone podigli nivo igre, ali je besmisleno govoriti šta bi bilo da smo ovako igrali u tom delu sezone. Ne bih se više osvrtao na to.

Domaće takmičenje počinje za mesec dana i to je nova šansa za crno-bele.

Nezgodno je kada imamo pauzu sa zvaničnim utakmicama, jer je teško zakazati prijateljske mečeve u tom periodu, zbog uklađenosti takmičenja, sad treba da se igra Superliga, dolazi timovi iz različitih takmičenja.To nama otežava, ali naš odnos će ostati isti. Motivacija jednaka kao i do sada, imamo cilj da osvojimo Superligu koja dolazi, zaključio je Jaramaz. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE