NE PIŠE MU SE DOBRO: Istraga je pokrenuta, Ibrahimoviću preti višegodišnja suspenzija!

UEFA je službeno pokrenula istragu protiv Zlatana Ibrahimovića zbog kršenja etičkog zakona UEFA o suvlasništvu brenda sportskih kladionica na Malti.

Ovu vest su pre 10-ak dana preneli švedski mediji uz informaciju da Ibrahimoviću preti trogodišnja suspenzija te uz to i novčana kazna od 100.000 evra, a da je postupak pokrenut potvrdila je i sama UEFA službenim saopštenjem.

Navodi se da je Ibrahimović bitno prekršio disciplinske zakone UEFA jer navodno ima ,,finansijske interese u poslovanju jedne kladionice”, a da će dodatne informacije biti poznate nakon utvrđivanja svih činjenica, odnosno je li švedski napadač prekršio Član 12 (2).

Spomenuti članak odnosi se na pojedince koji direktno ili indirektno učestvuju u klađenju ili sličnim aktivnostima povezanim s utakmicama ili koji direktno ili indirektno imaju finansijski interes u takvim aktivnostima.

Ibrahimović će u oktobru ove godine proslaviti 40. rođendan, ali to ga nije sprečilo da nedavno produži ugovor s Milanom do leta 2022. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAJBOLJI IGRAČ SVETA: Đoković vidi Partizan na F4 EL!

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Olimpijakos u 32. kolu Evrolige. Crno-beli imaju i dalje šanse za plasman u plej-in. Juče je...

POVEZANE OBJAVE