Nikad ne otpisuj kralja: Micić maestralan, Efes izgubio već dobijenu utakmicu u Madridu

Košarkaši Real Madrida slavili su nad Anadolu Efesom nakon sjajnog preokreta 80:76 u svom ,,Vicink centru” u trećoj utakmici Top8 faze Evrolige.

Spor početak utakmice, posebno od strane Efesa, koji nije došao do poena u prvih četiri minuta, mogao je da najavi zaista čudnu utakmicu.

Sve od starta druge deonice, pa do poslednjih pet minuta, delovalo je kao da Efes ima sve u svojim rukama i da će ,,metlom” okončati ovu seriju, te izboriti plasman na fajnal-for. Njihovo slavlje je ipak odloženo i to fenomenalnom igrom Reala u samoj završnici. Usledila je serija ekipe Pabla Lasa od čak 19:2 i potpuni preokret Madriđana!

Ništa nisu mogli da pogode gosti, dok je Real izvadio svu svoju tešku artiljeriju i ulazilo je sve što su lansirali ka košu rivala. Pogađali su redom trojke Abalde, Ljulj, Tompkins i za potpuni prekoret – Rudi Fernandez. Anemičan je bio Efes u napadu, neprepoznatljivo su izgledali u tim trenucima, šokirano, budući da su olako ispustili +15.

Moraće da se saberu izabranici Ergina Atamana do četvrtka, kada sledi i četvrti meč, drugi u Madridu. S druge strane, Realu bi ovaj momentum i te kako mogao da pomogne da izjednače u ovoj seriji, koja je već bila viđena u korist Efesa.

Vasa Micić je bio odličan sa 29 poena, ali je imao nekoliko grešaka u završnici, koje su mogle da donesu njegovom timu pobedu. U Realu je Ljulj imao 20 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE