Magični Lučić ostavio Bajern u igri protiv Olimpije [VIDEO]

Košarkaši Bajerna iz Minhena bili su bolji od Olimpije iz Milana sa 85:79 u trećoj utakmici Top8 faze Evrolige.

Ne predaje se Bajern, daleko od toga! Pokazali su ovom utakmicom da mogu da se nose sa Armanijem ( prim. aut. četiri prethodna meča u sezoni dobila Olimpija) i održali su svoje šanse da ipak preokrenu ovu seriju. Dva puta u prvoj deonici, domaći su pravili nizove od 7:0, a potom i od 12:0, što im je donelo izuzetnih +14 pred ulazak u naredni kvartal.

Svega tri poena upisao je Vladimir Lučić u prvih 15 minuta, a sedam u prvom delu susreta, da bi nakon toga usledila rapsodija srpskog krila praćena šutem za tri koji je bio gotovo perfektan na ovom meču i upravo zahvaljujući ponajviše njemu, Bajern je stvarao zalihu, koja je u sredinom treće četvrtine iznosila maksimalnih +18. Jeste Olimpija prišla u završnici zahvaljujući seriji promašaja ekipe Andree Trinkijerija, ali na sreću Bavaraca, razlika je bila prevelika iako su gosti na sve načine pokušavali da se vrate iz mrtvih.

Čak četiri od ukupno šest trojki minhenskog kluba pogodio je Lučić, a sve to učinio je iz pet pokušaja. Na kraju je sakupio 27 poena uz sedam skokova (prim. aut. svi defanzivni). Sa linije penala je bio takođe gotovo perfektan (11/12). Njegov sunarodnik Vladimir Micov je upisao jedan pogodak u dresu Olimpije, gde je najefikasniji bio Malkom Dilejni sa 18.

Četvrti duel dva tima odigraće se u petak od 20.45 sati

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON DOMINANTNIH 10 GODINA: Englezi će po lošem pamtiti ovu sezonu!

Juče su završeni revanši četvrtfinala Lige konferencija i Lige Evrope. U drugom elitnom takmičenju UEFA po značaju, sastaju se Bajern...

POVEZANE OBJAVE