NAJVEĆE KVOTE U MERIDIANU: Mančester siti 2.30, Viljareal 2.60!

Borba između UEFA i Superlige Evrope još uvek nije gotova, a sada je pravo vreme da se posvetimo okršajima u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Fudbalska priča koja je izazvala ozbiljan haos, verovatno i najveći ove, a možda i prethodnih godina dobila je nekoliko nastavka, a kako sada stoje stvari, Liga šampiona će još dugo ostati najjače evropsko fudbalko takmičenje, a Liga Evrope prvi pratioc.

Na red je stigla i sama završnica, odnosno polufinalni dueli u kojima će zagarantovano biti samo jedno – spektakl.

Naravno, kad je elitni fudbal tu računajte na tradicionalni poklon – 1.500 DINARA ZA SPORTSKO KLAĐENJE + poklon kvote koje nećete naći nigde na svetu.

Bonus bez uslova preuzmite odmah OVDE i spremni ste da sastavite šampionski tiket.

PARI SEN ŽERMEN – MANČESTER SITI, DVOJKA 2.20

(Sreda, 21:00)

Na „Parku prinčeva“ u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona snage će da odmere timovi koji su na neki način sinonim za ulaganje iz arapskih zemalja u evropski fudbal. U prvom meču domaćin će biti „Sveci“ za koje se spekulisalo čak da će do „ušatog pehara“ doći bez borbe jer su preostale ekipe polufinalisti (još Real i Čelsi) bili osnivači Superlige. Navodno, postojala je ideja da će ih UEFA kazniti tako što će da ih izbaci i samim tim PSŽ proglasi za prvaka Evrope.

Ipak, to se nije desilo, pa će se igrati i ko je jači, dokazivati na terenu. Šta reći o rivalima. Pari Sen Žermen je u godinama za nama pitanje osvajača Lige 1 rešavao prilično lako. Ali, sada to nije slučaj. Posle 34 utakmice, na drugom je mestu tabele sa bodom manje od Lila i tu ga tek čeka borba.

Maurisio Poketino neće moći da računa na povređene Markinjosa, Rafinju i Bernata, a nastup hitronogog Mbapea je pod znakom pitanja.

Kada je reč o gostima iz Engleske, ekipa Pepa Gvardiole ima šansu za tri trofeja, a ne četiri kako je bilo donedavno. Podsetimo, u polufinalu FA kupa izbacio ih je Čelsi.

Sada su u igri tri, a jedan je Siti već osvojio, u Liga kupu. U Premijer ligi ima deset bodova više od gradskog rivala Mančester junajteda i titula se smeši. I još ako bi osvojili Ligu šampiona bila bi ovo sezona iz snova. Tako da nema sumnje, da će ekipa sa „Etihada“ dobro da zagrize.

Za razliku od Argentinca, Španac na klupi „građana“ neće imati problema sa sastavljanjem tima.

VILJAREAL – ARSENAL, KEC 2.60

(Četvrtak, 21:00)

Engleski fudbal ima četri predstavnika u polufinalima UEFA takmičenja, po dva u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Arsenal je jedan od njih. „Tobdžije“ će gostovati „žutoj podmornici“ i njima je Liga Evrope pokušaj da se spase sezona, odnosno da se osvoji barem jedan trofej.

U Premijer ligi su na desetom mestu, daleko su od mesta koja vode u Evropu, a u prethodna dva meča u šampionatu ne znaju za pobedu. Međutim, do polufinala Lige Evrope su stigli zahvaljujući ubedljivom trijumfu nad praškom Slavijom (4:0 u gostima, 5:1 ukupno)

Domaćin, je u La Ligi i dalje u borbi za mesto u Evropi. Trenutno je na sedmom mestu koje vodi u Ligu konferencija, a Liga Evrope je „udaljena“ samo jedan bod. Doduše, forma iz španskog šampionata ne obećava s obzirom na dva vezana poraza.

Ali, očigledno je da imamo posla sa ekipama koje su se bolje ove sezone snašle na međunarodnom, nego na domaćem planu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAGRADA ZA SJAJNU SEZONU: Makabi veruje Katašu

Košarkaši Makabija prošli su mnogo toga ove sezone. Od seljenja domaćih evroligaških utakmica u Beograd, do mogućnosti da direktno...

POVEZANE OBJAVE