Odlazak Pjanića iz Barselone pitanje je trenutka, prelazak u redove italijanskog velikana je najizvesnija opcija

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić po svemu sudeći će u letnjem prelaznom roku napustiti redove Barselone.

Tridesetjednogodišnji veznjak nije se najbolje snašao u Barseloni. Trener Katalonaca Ronald Kuman sve manje mu veruje, a navodno su i na Kamp Nouu spremni da ga prodaju ili pošalju na pozajmicu.

Nekoliko je klubova, prema pisanju inostranih medija, koji bi rado Pjanića videli u svojim redovima, a jedan od njih je i Everton kojeg s klupe predvodi Karlo Anćeloti.

Međutim, u zadnje vreme bosanskohercegovačkog veznjaka sve više povezuju i s Interom. Pre par dana legendarni italijanski napadač Kristijan Vijeri je ,,sugerirao” čelnicima Intera da dovedu Pjanića, a danas se po tom pitanju oglasio i Nikola Ventola, koji je u svojoj karijeri u dva navrata nosio dres ovog slavnog kluba.

Proširio bih roster igrača zbog Lige šampiona. Dodao bih tu još nekoliko kvalitetnih igrača, a Pjanić je jedan od njih, istaknuo je Ventola.

Podsetimo, Pjanić je letos pojačao redove Barselone. Stigao je iz Juventusa, ali na kraju nije ispunio očekivanja. I dok je u prvom delu sezone koliko-toliko skupljao minutažu, u poslednje vreme Kuman sve manje na njega računa.

U La Ligi Pjanić je odigrao 17 utakmica, ali nije uspeo da postigne nijedan pogodak, niti upiše asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PRED DERBI: Da nastavimo niz gde nemamo poraz od Zvezde

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. U prvo kolo plej-ofa ulaze sa -7 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE