VELIKI POSAO U NAJAVI: Stanković klubu iz Serije A preporučio jednog od svojih najboljih igrača

Crvena zvezda je na mali korak od odbrane titule, plasirala se i u finale Kupa, a iz ovog tima crveno-belih nekoliko igrača privlači pažnju evropskih klubova.

Tim Dejana Stankovića ne može da se zamisli bez Mirka Ivanića, koji igra možda i najbolju sezonu u karijeri, a trener Zvezde iskoristio je svoje veze u Seriji A i jednog od svojih najboljih igrača preporučio Sampdoriji.

Italijani su posebno oduševljeni činjenicom da koristi obe noge, da po potrebi može da igra i na levoj i na desnoj strani i što je najvažnije zna kako da napadne protivnički gol. Ove sezone je u svim takmičenjima postigao 17 golova uz 10 asistencija, a na Apeninima su ga posebno upamtili posle sjajnih partija u dvomeču sa Milanom.

Nedavno je bilo reči da je Sampdorija zainteresovana za Dejana Stankovića, ali čak i da taj posao ne bude realizovan, Ivanić bi mogao da se preseli u Đenovu nakon što je Stanković dao sjajne preporuke prvom čoveku Sampdorije, Masimu Fereru.

Ivanić je još uvek pod ugovorom sa crveno-belima, ali ima želju da se oproba u najjačim ligama, a sve će se znati po završetku kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKLI SA SRBIJOM I AUSTRALIJOM: Amerikanci već počeli prodaju karata

Košarkaška reprezentacija SAD-a dolazi na Olimpijske igre u Parizu kao glavni pretendent na zlatnu medalju. Pogotovu što roster od 12...

POVEZANE OBJAVE