Maršu ostalo da popije još dva Red Bula

Ono što je juče najavljivano, danas je dobilo svoju potvrdu. Američki trener Džesi Marš zamenio je Red Bul Salcburg njegovim bratskim klubom Lajpcigom.

Četrdesetosmogodišnji stručnjak će naslediti Julijana Nagelsmana ovog leta, budući da Nemac ide put Minhena.

Ono što je zanimljivo u vezi sa Maršom, van njegovih trenerskih kvaliteta, jeste da će sa Lajpcigom, u svojoj karijeri voditi tri kluba koja su u vlasništu Red bula, odnosno Ditriha Matešića, koji drži 49 odsto akcija ove kompanije i njen je suosnivač zajedno sa Tajlanđaninom Čaleom Jovidhjom koji je preminuo još 2012. godine.

Od, za sada, svoja četiri kluba koja je vodio, samo Montreal Impakt nema prefiks Red Bul ispred svog imena (prim. aut. nema ni Lajpcig kojem stoji Razenbal sport, ali je dobro poznato u čijem su vlasništu).

Njemu tako ostaju još brazilski Red Bul Bragantino i Red Bul Gana iz Sogakopea. Iako su šanse male da će svoju evropsku karijeru zameniti sa nekom od ove dve zemlje, čudni su putevi Red Bulovski…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE