Tanović o slučaju naručenog isključivanja: Neistina, ne mogu da proniknem u Lalatovićevu glavu

Funkcioner Fudbalskog kluba Vojvodina Dragomir Tanović rekao je da ne želi medijska prepucavanja sa trenerom ,,lala” Nenadom Lalatovićem.

Strateg Vojvodine je na jučerašnjoj konferenciji uoči utakmice sa Crvenom zvezdom izneo informacije da je bivši fudbalski sudija, a sada funkcioner Vojvodine Dragomir Tanović naručio njegovo isključenje protiv Zlatibora.

Tanović je to ubrzo negirao putem medija istakavši da je su Lalatovićeve optužbe jadne, na šta se nadovezao i sam temperamentni trener koji za svedoka ima sportskog direktora Kosanovića, i kako navodi, spreman je da ode na poligraf zarad ovog pitanja.

Iako je rekao da ne želi medijska prepucavanja, Tanović je i drugi put govorio za predstavnike sedme sile, ovoga puta za ,,Žurnal”. On je kazao da Lalatović iznosi neistine o njegovoj umešanosti u slučaj i navodi da je shodno standardnoj proceduri dočekao sudije, ali nikakvog razgovora nije bilo.

Ne mogu… Ne mogu, već satima da proniknem u glavu gospodina Lalatovića, pronađem opravdanje za izrečenu neistinu. Stoga, ne bih želeo da polemišemo putem medija, ništa pozitivno ne bi donelo obojici. Klubu, ponajmanje. Mislim da zna jedino gospodin Lalatović, ekstra nervozan u poslednje vreme. Neprijatelja nikad nije imao u meni, niti hoće. Iako je neistinama naneo velik problem i štetu meni i mojoj porodici. Klubu pogotovo.

Tanović je kazao da će razgovarati sa rukovodiocima kluba, dok je Lalatović juče istakao da su svi upoznati sa slučajem, ali da niko iz vrha Vojvodine nije reagovao.

Tražiću razgovor s predsednikom i članovima Upravnog odbora kako bismo raščistili ničim izazvanu ujdurmu, apsolutno nepotrebnu obema stranama. Verujem u istinu i pravdu, dokazaću neosnovanost optužbi gospodina Lalatovića – rekao je Tanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIČALO SE O POVRATKU U MINHEN: Potpisao Nagelsman!

Nemački trener Julijan Nagelsman rastao se krajem prošle sezone sa Bajernom. Tomas Tuhel je preuzeo tim i odveo ga do...

POVEZANE OBJAVE