TUTOMERKATO: Alegri je spreman da prihvati poziv Juventusa, ali ima jedan VELIKI uslov!

Torinski ,,Tutomerkato” preneo je informaciju da je povratak Masimilijana Alegrija na klupu Juventusa još uvek neizvestan.

Ova informacija se brzo proširila u ostalim italijanskim medijima, a navijači ,,stare dame” su ovaj scenario najavljivali putem društvenih mreža. Naime, italijanski stručnjak ima određene zahteve za čelnike torinskog velikana.

Prema pisanju pomenutog lista, jedan od Alegrijevih glavnih uslova je da Juventus prekine saradnju s Kristijanom Ronaldom te da se zahvali još nekim igračima koji imaju visoka primanja, a igraju ispod očekivanja, tu u prvi plan se svrstavaju Aron Remzi i Adrijen Rabio.

U Juventusu je situacija daleko od idealne. Andrei Pirlu je sve izvesniji otkaz. Pitanje je hoće li i Juventus uopše igrati Ligu šampiona sledeće sezone, a finale Kupa je prilika da se sezona koliko-toliko spasi, iako pitanje je koliko će to zadovoljiti navijače ,,bjankonera”.

Juventus igra najlošiju sezonu u Seriji A u zadnjih deset godina, a osim toga imali su novi neuspeh u Ligi šampiona, gde su ispali u osmini finala od Porta.

Italijanski mediji prenose razne informacije vezane za Juventus. Povratak Alegrija je sigurno vest koju navijači žele, ali evidentno da bi Alegri uvodio novi red u svlačionicu Juventusa.

Biće dosta igračkih promena na leto, to je sigurno i svi s nestrpljenjem očekuju da vide kako će Juventus izgledati u sledećoj sezoni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE