Bajić pred početak plej-ofa: Požrtvovanje i bacanje za loptom mogu nam doneti rezultat

Trener Igokee, Dragan Bajić, ocenio je pred prvi polufinalni duel sa Crvenom zvezdom da meč neće biti ni nalik utakmicama iz regularnog dela sezone.

Zvanično najbolji trener ABA lige rekao je da su crveno-beli popravili formu u poslednje vreme i da žele plasman u Evroligu.

Gledajući ABA ligu ove sezone mislim da je stvarno, ne veličajući naš rezultat, bila jako interesantna i zanimljiva i gledajući sve te klubove koji su bili u konkurenciji za plej-of. Ja moram da istaknem da smo mi stvarno u odnosu na neke druge klubove sa jako malim budžetom uspeli da napravimo veliki rezultat i plasiramo se u plej-of. Počinje u ponedeljak, protivnik je poznat Crvena zvezda. U ligaškom delu kod kuće smo ubedljivo dobili, u Beogradu smo igrali na jednu loptu i možemo reći da smo veći deo utakmice igrali dobro i imali smo prednost, ali smatram da te utakmice moramo staviti po strani jer ova polufinalna serija neće biti ni blizu tim utakmicama, izjavio je Bajić.

Zvezda je sigurno u boljoj formi sada gledajući rezultate u ABA ligi, u zadnjih nekoliko kola su digli nivo forme, i sigurno je da je Zvezda ušla u ovo takmičenje sa najvećim ambicijama da osvoje ABA ligu i da se naredne sezone plasiraju u elitno takmičenje kao što je Evroliga. Mi moramo u svaku utakmicu ući maksimalno jer kvalitetom nismo ni blizu svih tih timova, ali jednom timskom igrom uz mnogo požrtvovanja, gde se bacamo za svaku loptu možemo doći do željenog rezultata, zaključio je trener Igokee.

Jedan od najboljih igrača kluba iz Laktaša, Marko Jošilo, najavio je da se Igokea neće zadovoljiti samo plasmanom u plej-of.

Plej-of počinje, zasluženo smo se izborili za njega, srećni smo što smu tu, ali ne želimo da ostane samo na tome. Utakmica u Beogradu je prva koja nas očekuje, Zvezda je favorit to je sigurno, završili su takmičenje u ligi kao prvi na tabeli, međutim mislim da mi imamo svoju šansu pre svega u onome što smo radili tokom cele sezone, da ponovimo taj neki timski duh i timsku igru, ako se skupimo i budemo tim na terenu i van njega mislim da i imamo neku svoju šansu i eventualno da tražimo brejk u Beogradu, ocenio je Jošilo.

Meč je na programu u ponedeljak od 18.30 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE