Debakl u Mančesteru je presudio: Fonseka je bivši, Roma odabrala novog trenera!

Ne ide Romi pod vođstvom Paula Fonseke. Već petu utakmicu ne znaju za pobedu, a težak debakl doživeli su u četvvrtak veče u prvom polufinalnom susretu protiv Mančester Junajteda, koji je na svom terenu slavio 6:2.

Jutro nakon debakla mediji u Italiji naveliko pišu o novom treneru Rome. “Corriere dello Sport”, list posebno blizak rimskom klubu, navodi da je izbor pao na “prekaljenog lisca” Mauricija Sarija.

Ključnu ulogu u svemu odigrao je Falji Ramadani, poznati agent koji zastupa interese bivšeg trenera Napolija, Čelsija i Juventusa.

Roma je navodno donela konačnu odluku da Sari bude trener, a detalji će biti finalizirani kada Ramadani dođe u Rim i obavi sastanak s Tijagom Pintom. To će se dogoditi uskoro.

Konačnu reč je imala familija Fridkin. Vlasnici Rome su Sarija izabrali zbog entuzijazma i sposobnosti da poveća vrednost mladih igrača.

Sari je prošle sezone vodio Juventus do devetog uzastopnog “Scudetta”. Andrea Anjelli mu je uručio otkaz i kako sada stvari stoje napravio veliku grešku jer ‘Stara dama’ igra najlošiju sezonu u zadnjih 10 godina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE