Radonjić: Veliki respekt za Igokeu, moramo da budemo bar jednaki ako želimo pobedu

Plej-of ABA lige počeće u ponedeljak, a Crvena zvezda će od 18.30 dočekati Igokeu.

Klub iz Laktaša je u prvom meču u sezoni ubedljivo savladao crveno-bele, u drugom bio veoma blizu iznenađenja, pa je trener Dejan Radonjić konferenciju počeo tako što je izrazio veliki respekt rivalu.

Dajemo veliki respekt ekipi Igokee, imamo apsolutno punu koncentraciju na taj prvi meč. Igokea je pokazala dosta tokom sezone, ima odličnu godinu iza sebe u ABA ligi i Evropi, imali su konstantne periode koji su pokazali njihov kvalitet. Ekipa ima svoj kvalitet, jako dobro, precizno i karakterno igra, a mi moramo da budemo bar jednaki da bismo mogli da računamo na pobedu. U onom meču u Laktašima su pokazali svoj kvalitet, mi smo tada odigrali jako loše. U Beogradu je duel bio nešto drugačiji i pre svega jako interesantan, taj meč je pokazao da moramo da budemo vrlo oprezni i spremni za meč u ponedeljak. Iskreno, u tom meču gde smo ih pobedili tek na kraju, da su oni dobili bilo bi zasluženo. Koristimo vreme da što spremniji uđemo u meč, izjavio je Radonjić.

Kapiten Branko Lazić, koji će meč odigrati kao zvanično najbolji defanzivac regionalnog takmičenja, takođe je pohvalio Igokeu.

Što se tiče utakmice i početka plej-ofa, drago mi je da smo uspeli da ispunimo prvi od nekoliko ciljeva, a to je da budemo prvi i obezbedimo prednost domaćeg terena. Shodno tome ćemo da pristupimo utakmici u ponedeljak. Želim da pohvalim igru Igokee, igraju dobro tokom cele sezone, pokazali su pravu igru i pristup, biće izuzetno jaka i teška utakmica, a daćemo sve od sebe da obezbedimo prolaz dalje, rekao je Lazić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE