Štruf zaustavio Krajinovića u četvrtfinalu

Srpski teniser, Filip Krajinović, nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Minhenu.

Krajinović je u četvrtfinalu poražen od domaćeg predstavnika, Jana-Lenarda Štrufa, a rezultat je posle tri časa igre bio 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 7:6(3).

Prvi set je dobio Nemac, iako je rezultat lako mogao da bude drugačiji pošto je Krajinović propustio dve brejk lopte pri rezultatu 3:3, a zatim prokockao i 40:0 u gemu u kojem je servirao za ostanak u prvom setu.

U drugom je zaigrao bolje, odmah na startu poveo 3:0, a rival je uspeo da nadoknadi samo jedan brejk zaostatka pa je rezultat posle skoro dva časa bio izjednačen.

U prva četiri gema trećeg seta teniseri su razmenili brejkove, a isto su ponovili u osmom i devetom. Na kraju pobednika je odlučio taj-brejk, u kojem je Krajinović poveo sa 2:1, ali je do kraja osvojio još samo jedan poen.

Bio je ovo njihov drugi međusobni duel i prva pobeda Štrufa, koji će u polufinalu igrati sa boljim iz meča Zverev – Ivaška.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UEFA usvojila Piksijev predlog, sa trojicom više na prvenstvu!

Kako su preneli britanski mediji, Evropska fudbalska unija (UEFA) odobriće selektorima da u ekipe za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj...

POVEZANE OBJAVE