Terzić konkretno o imenima: Ko ostaje, ko može da ide?

Crvena zvezda je posle pobede nad Vojvodinom i osvajanja 32. titule prvaka i zvanično započela pripremu za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Već se prave planovi o pojačanjima. Aleksandar Dragović i Aleksandar Prijović su želja kluba kako bi se dodatno ojačao tim, a ostanak najboljih igrača je jednako toliko bitan.

Nijedan od igrača koji čine kostur tima nije na prodaju! I tu se ne radi o ceni. Nećemo ni pričati sa zainteresovaim klubovima. Katai, Ivanić, Borjan, Sanogo, Ben, Milunović… su nam neophodni za kvalifikacije i ovde se priča na tu temu završava, rekao je Terzić za portal Srbija danas.

On se nada da će Nemanja Milunović, kojem ističe ugovor na leto, produžiti vernost klubu. 

Nadam se da će Milunović produžiti ugovor. Potreban je Crvenoj zvezdi. Odličan je igrač, dobar momak, nadam se da neće biti problema. Mi ćemo učiniti sve što je sa naše strane da Milunović ostane. Što se tiče Falćinelija, videćemo kada se završi sezona 25. maja, pa ćemo preseći i doneti odluku, rekao je Terzić. 

Na listi igrača koji mogu da napuste klub su mladi igrači pre svega, koji imaju tržišnu vrednost.

Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović mogu da idu u slučaju dobre ponude, ali to ne znači u startu da će otići pre završetka kvalifikacija. Od njihovih transfera moramo da se izdržavamo. Omladinska škola treba da proizvodi igrače od kojih će Zvezda funkcionisati. Oni u ovom trenutku možda nisu spremni da zbog mladosti donesu sportski rezultat u Evropi kojem težimo, jer će detalji i iskustvo odlučivati u kvalifikacijama. Ja bih voleo da svi oni ostanu u klubu još dve-tri godine, ali od čega će Zvezda da živi?, rekao je Terzić koji je nagovestio i da postoje ponude za ova tri fudbalera koje su ozbiljne. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE