Bivši fudbaleri Borca dobijaju uplatu od 100 hiljada dolara

Bivši fudbaleri Borca iz Čačka, kojima je klub ostao dužan značajna sredstva, i koji su zbog toga štrajkovali ispred skupštine grada, prema svemu sudeći će dobiti novac.

Naime, prema vestima koje stižu iz Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost“, igračima će biti uplaćeno više od 100.000 dolara.

– Uz naše veliko angažovanje i logističnu podršku FIFpro i FIFA, našim članovima koji su igrali u ugašenom FK Borac iz Čačka odobreno je ukupno 103.736 dolara, koje će im biti uplaćene na njihove račune. Svi će dobiti unovac u vidu obeštećenja zbog toga što su prevareni od strane kluba i čitavog fudbalskog sistema koji je nakaradan, stoji u saopštenju Sindikata “Nezavisnost“, na čijem se čelu nalazi bivši fudbaler Mirko Poledica.

Prema podacima koji su ranije iznošeni u medijima, ukupan dug Borca prema igračima i trenerima bio je oko 32 miliona dinara, dakle, oko tri puta više od iznosa koji će im sada biti uplaćen.

Jako lepa vest za članove sindikata koji su igrali u ugašenom FK Borac iz Čačka.

Uz naše veliko angažovanje i…

Posted by Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost on Petak, 30. april 2021.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mlada turska zvezda donela realu trijumf u Baskiji (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida došli su do pobede u San Sebastijanu pošto su savladali Real Sosijedad 0:1. Jedini gol na meču...

POVEZANE OBJAVE