Barselona nastavlja trku za tron, poražena Valensija [VIDEO]

Fudbaleri Barselone slavili su u gostima protiv Valensije u okviru 34. kola La lige. ,,Bordo-plavi” su na Mestalji pobedili su rezultatom 3:2.

Paulista je otvorio seriju golova i to tek u 50. minutu za vodstvo domaćih od 1:0. Imao je Mesi šansu da samo sedam minuta kasnije poravna rezultat preko penala, ali je golman uspeo da odbrani. Međutim, lopta kako se lopta odbila Argentinac je nekako uspeo da dođe do nje i vrlo brzo se ispravio za 1:1.

Za vodstvo Barselone od 2:1 zaslužan je bio Grizman u 63. minutu. Mesiju je malo trebalo da zatrese još jednom za 3:1. Međutim, tu nije bio kraj za ,,slepe miševe”. Soler je pred sam kraj smanjio na 3:2, u 83. minutu.

Barselona je trenutno druga sa 74 boda, koliko ima i Real Madrid, dok je Atletiko prvi sa dva boda više. Sva tri tima imaju isti boj odigranih utakmica, što znači da su u pitanju još četiri kola do kraja i neizvesna završnica španskog prvenstva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE