Hamilton i dogodine u Mercedesu?

Šef ekipe Mercedesa u Formuli 1 Toto Volf uveren je da će Luis Hamilton i naredne sezone voziti za nemački tim.

Sedmostruki svetski šampion, koji ove godine ima priliku da uđe u istoriju kao vozač sa najvećim brojem titula u ovom sportu, potpisao je nedavno novu saradnju sa Mercedesom na godinu dana. Mnogi su to okarekterisali kao znak za penziju, neki šuška se i da je Hamiltonova želja da tokom karijere barem jednu sezonu vozi za Ferari, ali Toto Volf nema dilemu.

Prema njegovim rečima, Luis Hamilton ostaje u Mercedesu i ići će u pohod ka novim rekordima, koje obara iz sezone u sezonu.

Mislim da smo u veoma dobrom položaju i da naša veza raste iz godine u godinu Pitanje je vremena kada ćemo obaviti prve razgovore i to je nešto čime ćemo se veoma brzo baviti – kazao je Volf.

Hamilton je trenutno vodeći u plasmanu Formule 1, barem pred trku u Portimau koja se vozi danas. Posle dve uvodne trke, ima bod više u odnosu na glavnog konkurenta za titulu – Maksa Ferstapena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE