ŠOK! Asano raskinuo ugovor sa Partizanom!

Japanski fudbaler Takuma Asano raskinuo je ugovor sa Partizanom zbog neisplaćenih zarada, saopštio je napadač.

Umesto da klub predstojećeg leta od njega prihoduje nekoliko miliona evropskih novčanica, ostaće kratkih rukava, budući da je sjajni napadač odlučio da prekine saradnju sa crno-belima i šokira fudbalsku Srbiju.

On se povodom toga oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Ja, Takuma Asano, raskinuo sam svoj ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vreme mučio, odlučio sam da presečem i donesem ovu tešku odluku. Mislim da nisam poštovan od strane kluba, koji duže vreme nije isplaćivao moju zaradu na vreme i u pravom iznosu. Još postoji dug koji nije izmiren na današnji dan. Niko nije ni reagovao na moje molbe – navodi Asano na Instagramu.

– Teško mi je što moram da napustim klub u ovakvim nesrećnim okolnostima, jer je Partizan klub u kojem sam proveo važan deo svoje karijere. Zauvek ću biti zahvalan svima koji su me podržali u Beogradu uključujući: Savu Miloševića, koji me je pozvao da se priključim sastavu, Aleksandru Stanojeviću, koji me je uvek podržavao i verovao u mene, mojim sjajnim saigračima i stručnom štabu i svim navijačima koji su me bodrili. Hvala svima iz dubine srca – stoji u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP BARSELONA: Lajović u polufinalu!

Srpski teniser Dušan Lajović stigao je do polufinala turnira u Barseloni pošto je savladao Artura Fisa 6:4,3:6,6:2. U polufinalu ga...

POVEZANE OBJAVE