Ipak ništa od Mihajlovića: Poznato je ko će sedeti na klupi Lacija sledeće sezone

Simone Inzagi će prema svemu sudeći produžiti ugovor s Lacijom. Inzagiju ugovor ističe na kraju sezone i sve su glasnije spekulacije da će saradnja biti produžena.

Lacio je još uvek u igri za mesta koja vode u Ligu šampiona sledeće sezone, a u klubu veruju da će to i ostvariti na kraju.

Nedavno su se pojavile informacije da bi na klupu Lacija mogao doći Siniša Mihajlović, ali to se gotovo sigurno neće dogoditi.

Moramo na pozitivan način završiti sezonu. Dobro se sa slažem s predsednikom Lotitom, ne žurimo. On ima privatnih problema, a mi igramo utakmice svaka tri dana. Neće biti problema, rekao je Inzagi, pa dodao:

Ponosan sam što sam trener ove ekipe. Želimo da završimo među četiri prvoplasirane ekipe.

Lacio je u ovom trenutku na šestom mestu uz susret manje. Drugoplasirana Atalanta mu beži samo pet bodova i još uvek je sve otvoreno.

Podsetimo, u nedelju je naslov prvaka u Serji A osigurao Inter, koji je tako prekinuo devetogodišnju dominaciju Juventusa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Međedović u glavnom žrebu mastersa u Madridu!

Mladi srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u glavni žreb masters turnira u Madridu. On je u drugom kolu kvalifikacija...

POVEZANE OBJAVE