Liverpul dobija meč sa Junajtedom za ,,zelenim stolom”?

Fudbaleri Liverpula mogli bi da izađu kao najveći pobednici nakon jučerašnjih nereda koje su prouzrokovali navijači Mančester junajteda na ,,Old Trafordu” uoči meča dva tima.

Jučerašnji meč između dva tima je odložen zbog nereda navijača ,,crvenih đavola” koji su prvobitno protestovali ispred stadiona, a potom provalili unutar njega i meč nije mogao da bude odigran. Razlog za tako nešto bilo je nezadovoljstvo pristalica Junajteda vlasnicima kluba.

Porodica Glejzer je na čelu Mančester junajteda već 16 godina, ali uprkos uspesima ekipe, navijači nisu zadovoljni načinom na koji se klub vodi, što je eskaliralo juče.

Prema pravilima Fudbalske asocijacije Engleske (FA), Junajted bi mogao da pretrpi ozbiljne posledice. Naime, ovaj meč bi mogao da pripadne Liverpulu službenim rezultatom (0:3), a klub sa ,,Old Traforda” bi mogao i da izgubi tri poena. Svakako, ovakav scenario bi najviše odgovarao Mančester sitiju, koji bi u tom slučaju bio prvak zemlje, dok bi Liverpulu tri boda značajno pomogla u trci za Ligu šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE