Nema letnje sage: Holand ostaje u Borusiji!

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Erling Holand ostaće u tom klubu i naredne sezone, potvrdio je generalni direktor ,,milionera” Hans-Joakim Vacke.

Očekivalo se da će ovo leto biti, između ostalih, posvećeno i potencijalnom transferu Norvežanina Erlinga Holanda. Istina, njega ne može da angažuje bilo ko i definitivno će morati da ,,odreše kesu” ukoliko žele da ga vide u svom timu.

Ipak, to će se dogoditi u nekom od narednih prelaznih rokova, budući da je iz Dortmunda stigla potvrda da će Holand ostati u žutom dresu i u sezoni koja sledi.

Znam Mina Rajolu veoma dugo i dobro se slažemo. Nema problema za nas. Erling Holand će ostati fudbaler Borusije Dortmund naredne sezone – potvrdio je Vacke za ,,Sport1”.

Holand je kroz nekoliko sezona izvanredno napredovao i ove sezone, računajući sva takmičenja postigao je 37 golova na 38 odigranih utakmica, a 11 puta je uspevao da asistira saigračima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE