Radonjić posle prvog meča sa Igokeom: Rezultat smo gradili strpljivo

Crvena zvezda je slavila u prvom meču plej-of serije protiv Igokee sa 76:61. Bilo je teže za izabranike Dejana Radonjića nego što to rezultat pokazuje.

Igokea je bila odlična u prvom delu je odlično igrala u oba smera, precizna, skakali su bolje od nas, šutirali u visokim procentima. Mi smo taj deo utakmice odigrali onako kako ne bi trebalo protiv ovakvog rivala. Drugačije je sve izgledalo u nastavku. Broj koševa govori da je odbrana bila dobra, ali ono što je bilo važno jeste da smo rezultat gradili strpljivo i tako došli u situaciji da kontrolišemo susret i dođemo do pobede, izjavio je trener Crvene zvezde posle meča.

U petak je na programu drugi meč.

Biće teško, Igokea je u svakoj utakmici pokazala čvrstinu i da igra dobro protiv nas. Nisu oni ovde tek tako, što su i dokazali. Moramo da budemo bar na istom nivou u petak kako bi smo bili u prilici da dobijemo i drugi meč, završio je Dejan Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE