Stojković nemilosrdan prema Asanu: Bio je jedan od nas, izdao nas je

Sada već bivši igrač Partizana Takuma Asano, svojim iznenadnim odlaskom naljutio je saigrače. Protiv njega se pored Lazara Markovića, digao i kapiten crno-belih Vladimir Stojković.

Kad su se slegli utisci posle prvobitnog šoka, apsolutno nas drže iste misli i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana, počeo je golman ,,parnog valjka” i nastavio:

Svako od nas pojedinačno, od igrača, preko članova stručnog štaba, do zaposlenih u klubu, trudio se da se Asano uklopi u tim, kao i da mu život u Beogradu bude prijatan. Da se oseća kao kod svoje kuće. Bio je jedan od nas, jasan je Stojković.

Asano je svoju odluku obrazložio na Instagram profilu, gde je rekao da je glavni razlog odlaska neredovna plata u Humskoj.

Nisam pravnik da bih komentarisao stvari van moje nadležnosti, ali moram da ukažem na ono sa čim sam upoznat i što ima direktne posledice na nas kao tim. Ljudski i moralno smo duboko razočarani. Ponavljam, osećamo se izdanim. Ovo se ne radi onima sa kojima si živeo skoro dve godine i to pred kraj prvenstva, pred utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još 20 dana. Ovako, ostao je gorak ukus, zaključio je Vladimir Stojković.

Asano je otputovao u Tokio pre tri dana, završivši tako svoju karijeru u crno-belom dresu, posle nepune dve godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE