Nemci žele Jovića, ali moraju ispuniti uslove

Fudbaler Ajntraht Frankfurta na pozajmici iz Real Madrida Luka Jović mogao bi da ostane u Bundesligi nakon predstojećeg leta.

Ne smeši se Luki dobra minutaža u ,,kraljevskom klubu”, pa bi vrlo lako moglo da se dogodi da njegov ugovor bude otkupljen i to od, ni manje ni više, nego od Ajntrahta. Nemački klub ne bi imao ništa protiv da Jović ostane, posebno nakon sjajne sezone koju ima Andre Silva, za kojeg se sada bore mnogi evropski klubovi.

Direktor Ajntrahta Bruno Hubner kazao je da na stadionu ,,Dojče bank” i te kako žele da Jović ostane, ali pita se Real, a sve može zavisiti i od toga hoće li klub iz Frankfurta igrati Ligu šampiona naredne sezone.

– Nije tajna da želimo da zadržimo igrača takvog kalibra kakav je Jović. Ali, zavisi dosta od odluke iz Madrida, kao i toga koje ćemo evropsko takmičenje mi da igramo naredne sezone – naveo je Hubner.

Ajntraht je u dobroj poziciji da ostvare jednu od tih stavki, odnosno Ligu šampiona, ali nemaju pravo na kiks budući da im Borusija Dortmund diše za vratom.

– Budite sigurni, biće intenzivnih razgovora sa Real Madridom tokom leta kako bismo pokušali da zadržimo Luku Jovića. Njegov ostanak biće prvi veliki zadatak novog sportskog direktora. Ali, znamo svi da to neće biti nimalo lak posao – ističe Hubner.

Na 16 utakmica od svog dolaska ove zime, Jović je četiri puta tresao mrežu u dresu Ajntrahta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fudbalski vikend za pamćenje: Ovo su pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu!

Pred nama je još jedan uzbudljiv fudbalski vikend – petak, subota i nedelja rezervisani su za top lige, a...

POVEZANE OBJAVE