ODLUČUJUĆI MEČEVI LIGE ŠAMPIONA: Uzmi 1.500 RSD i pogodi ko ide dalje

Dok neki žale za Barselonom, Liverpulom i Juventusom – PSŽ, Mančester siti, Real Madrid i Čelsi nemaju vremena za gubljenje, pa već uveliko hitaju ka finalu Lige šampiona.

Kako sada stvari stoje, najbliži su “Građani”, ali večerašnjih novih 90 minuta moglo bi mnogo toga da promeni. Parižani k’o Parižani, zakažu kada je najbitnije, pa je tako bilo i u prvoj polufinalnoj utakmici pre nedelju dana. Nakon furioznog početka i vođstva od 1:0, Pep Gvardiola i njegova ekipa uspeli su da ih “pregaze” u svakom smislu.

Dovoljno da u Mančester ponesu prednost od 2:1, a to znači i prednost od dva gola u gostima. Čini se – sasvim dovoljan kapital. Ali, ne bi fudbal bio najvažnija sporedna stvar na svetu kada nam ne bi priređivao spektakualrne preokrete.

Tome se nadaju i Kilijan Mbape i Nejmar, zajedno sa ostakom pariske čete, a da li će u tome i uspeti – ostaje da vidimo. Kako biste spremni dočekali još jedan evropski spektakl, najbolja kladionica u regionu rešila je da vas počasti i pruži priliku da postanete milioner. Pitate se kako?

Jednostavno, najpre kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda se prepustite čarima najvećih kvota na svetu i sjajnog fudbala.

Tako je, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje. A, isto važi i za sredu, kada nas čeka još jedan sjajan meč, u kojem će snage odmeriti Real Madrid i Čelsi.

Nakon remija u Madridu (1:1), oba tima moraće sve karte da bace na sto i krenu u potpunu ofanzivu, ne bi li stigli do finala. Dok se jedni nadaju da se Timo Verner neće ponovo obrukati, drugi sve nade polažu u Karima Benzemu, možda i najpotcenjenijeg napadača na svetu.

Ali, ono što u stvari mnoge zanima jeste duel Tomasa Tuhela i Zinedina Zidana, dva fudbalska genija koja i te kako znaju da igraju protiv velikih rivala. Ko će ovog puta izaći kao pobednik – saznaćemo uskoro, ali ono u šta smo sigurni jeste da vas SAMO U MERIDIANU čeka još jedna sjajna ponuda.

Polufinala Lige šampiona je idealna prilika da iskoristite i bonus na parove, koji iznosi i do 2000%, pa sada sledi jednostavno pitanje – šta čekate?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazović efektnim golom otežao situaciju Atalanti (VIDEO)

Fudbaleri Atalante i Verone remizirali su u Bergamu u sklopu 32. kola Serije A, pošto je duel završen rezultatom...

POVEZANE OBJAVE