Oglasio se i Stanojević: O Asanu nikada neću reći nijednu lošu reč!

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, prokomentarisao je odlazak Takume Asana iz Partizana.

Šef struke crno-belih rekao je da je ovo poslednji put da govori o japanskom reprezentativcu, ali da o njemu nikada neće reći nijednu lošu reč.

Ja bih danas poslednji put pričao o Asanu, njegov odlazak je bio šok za sve nas. Sigurno da to mnogo utiče na nas, imao je veliki uticaj na našu igru, moraćemo da kroz treninge korigujemo neke stvari. Dosta smo kao tim izgubili, ali videćemo na koji način ćemo to pokušati da rešimo, rekao je trener Partizana.

Asanov potez nije pokvario mišljenje koje o njemu ima Stanojević.

Ja o Asanu nikada neću reći nijednu lošu reč, jer je uvek bio veliki profesionalac, sve je radio sa osmehom i uvek je bio pozitivan. Ja razumem ljudske različitosti, drugačije kulture, imao je mogućnost da priča sa nama, da klub u poslednjih desetak dana upozori i da pokušamo da rešimo problem. Nije to uradio, ali ponavljam, moramo da razumemo druge kulture i ljudske različitosti, znate da u Japanu šef stanice izvrši samoubistvo ako voz zakasni dva minuta. Žao mi je naravno, ali idemo dalje.

Stanojević je prokomentarisao izjave pojedinih igrača Partizana, koji su razočarani Asanovim postupkom.

Sama činjenica da je otišao iako nije pokazivao nikakve znake pre toga, bila je veliki šok za sve nas. Ja razumem igrače koji su razočarani, jer znam koliko ga vole. Ovo je samo šok početni, ali imamo još mnogo drugih igrača i nadam se da ćemo snagom kolektiva da prebrodimo ovakve stvari, zaključio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE