Bondžulić: Kako svi drugi pobeđuju, samo Javor igra nerešeno

FK Javor je trenutno na sredini tabele, međutim blizu je i zona ispadanja. Posle remija sa Proleterom, treneru kluba iz Ivanjice Igoru Bondžuliću nije baš jasno kako njegov tim ne može da pobedi, dok svi drugi mogu.

Naravno da smo u utakmicu ušli sa pobedničkim ambicijama, ali simptomatično je to da, od ekipa koje se bore za opstanak, samo mi možemo da igramo nerešeno. Svi drugi pobeđuju, igraju lepršavo, lako dolaze do pobeda, nema nerešenih rezultata i zato se traži ovoliki broj bodova za opstanak, kazao je Bondžulić.

On je naglasio da je pobeda za Javor do kraja prvenstva imperativ.

Volim kad dođe ekipa da se nadigrava, volim jedan pravi fajt na terenu. Nismo se nadali da će Proleter imati toliku snagu u odnosu na utakmice koje smo gledali i to nije baš izgledalo tako. Pokazali su da su dobar tim, da su organizovani. Žao mi je što nismo uspeli da pobedimo, još devet bodva u igri i sve je otvoreno za nas. Moramo ići na pobede, jedan bod u ovoj ligi ništa ne znači, zaključio je Bondžulić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sadik ponovo oblači crno-beli dres?

Kako prenosi španski “Mas Fichajes“, fudbalski klub Njukasl želi u svoje redove nekadašanjeg fudbalera Partizana Umara Sadika. Oni javljaju da...

POVEZANE OBJAVE