Šapčani poveli Inđijce sa sobom, Nišlije uzele bod na “Karađorđu”

Do kraja 35. kola LingLong Superlige Srbije ostao je još da se odigra meč na Banjici između Rada i Crvene zvezde. Na utakmicama u Inđiji i Novom Sadu nije bilo pobednika, dok je Zlatibor savladao Metalac.

Remijem sa Mačvom, Inđijci su se oprostili od elitnog ranga. Dva puta je domaćin vodio, prvo golom Bastajića u 12. minutu, a onda i Dimitrova u 65. a oba puta je Branislav Knežević uspevao da poravna i na kraju su Šapčani odneli bod. I sa celim plenom šanse Inđije su bile slabe, ali sada gotovo da i ne postoje.

Zato je Radnički osvojio vredan bod na novosadskom “Karađorđu” protiv Vojvodine. “Lale” tako nisu uspele da se vrate na treće mesto, pošto sada zaostaju jedan bod za Čukaričkim. Nišlije su poslednjih desetak minuta igrale sa igračem manje, pošto je zbog dva žuta kartona isključen Ognjen Đuričin. Zanimljivo je da je ovaj fudbaler oba kartona zaradio u protivničkom šesnaestercu.

Zlatibor je vezao drugu uzastopnu pobedu, ali mu to ništa konkretno ne donosi. Posle trijumfa u Bačkoj Palanci, Čajetinci su danas, takođe rezultatom 1:0, slavili protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. Jedini strelac za Zlatibor bio je Stefan Vukić u 24. minutu. Zlatibor je ostao na 18. mestu, sada sa 28 bodova, dok je Metalac 8. sa 48 i moraće da opstanak potvrdi u preostala tri kola.

Inđija – Mačva 2:2 (1:0)
Bastajić 12′, Dimitrov 65′ – Knežević 49′,79′

Vojvodina – Radnički 0:0

Zlatibor – Metalac 1:0 (1:0)
Vukić 24′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Prvo pojačanje za narednu sezonu: Plavšić bodri Zvezdu u Pioniru!

Crvena zvezda i Partizan igraju prvi meč polufinale serije plej-ofa ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić. Tribine su ispunjene...

POVEZANE OBJAVE