Stanković: Ovako izgleda kada neko želi pobedu više od tebe

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković nije bio zadovoljan brojnim neiskorišćenim šansama u remiju sa Radom na Banjici (2:2), ali je istakao da je motiv bio na strani domaćih.

Otvorena utakmica na stadionu ,,Kralj Petar I” na kraju je okončana podelom bodova, sa po dva pogotka. Bilo je zabavno, ali Dejan Stanković ističe da je njegova ekipa trebala posao da obavi još u prvom poluvremenu kada je sam Milan Pavkov propustio tri izuzetne prilike koje mu je odbranio Kahriman.

Mislim da u prvom poluvremenu ne možeš toliko šansi da promašiš. Imali smo previše neiskorišćenih prilika, trebalo je biti barem tri četiri gola za nas. Kada neko više želi pobedu od tebe, to ispadne tako. Svakako da je Rad bio motivisaniji. Dali smo dva lepa gola, a primili pogotke iz greški. Iako nije bilo nekih standardnih igrača i prilike su dobili oni koji su imali nešto manju minutažu, ali kad se nosi grb Zvezde, onda se zna šta treba da se radi – smatra Stanković.

Slavlje igrača Rada moglo se čuti tokom izjave koju je za ,,TV Arena sport” davao strateg domaih Milan Milanović. On je istakao da su tri finala ispred njegove ekipe.

Da krenem od kraja. Bod neće značiti puno imamo tri utakmice da igramo na pobedu. Isto bi bilo kao i da smo izgubili. Teško vreme, sparno za trčanje. Imali smo dvojicu igrača Đorića i Tučevića koji dugo nisu igrali i koji su izdržali. Taktička i disciplinovana igra mog tima, imali smo šanse, iako je Zvezda bila bolja, posebno u prvom poluvremenu. Još jednom, čestitam Zvezdi na tituli – rekao je Milanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pioli je bivši, poznato ko ga menja na klupi Milana

Kako prenose italijanski mediji, Stefano Pioli definitivno napušta Milan na kraju sezone. Nekadašnji trener Bolonje, Fiorentine i Lacija je na...

POVEZANE OBJAVE