Stanojević posle svih stresova: Niko nas ovako nije ugrožavao

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je nakon pobede svog tima od 3:1 da je TSC od svih rivala pružio najviše na stadionu u Humskoj.

Golovima Natha, Holendera i Jovića, crno-beli su slomili ekipu Mladena Krstajića, koja se veoma dobro pokazala, ali su tri boda ipak ostala na Topčideru.

Imali smo problema. TSC je odlična ekipa, mučila nas je, mogla je i ranije da postigne gol. Niko nas na našem stadionu nije ovako ugrožavao. Posle svih stresova, ponosan sam kako su momci izneli ovu utakmicu. Svaka im čast, jer nam dosta igrača nedostaje – rekao je Stanojević za ,,TV Arena sport” nakon meča.

I Krstajić je izrazio svoje zadovoljstvo partijom TSC-a, posebno u prvih sat vremena igre, ali je podvukao da je potrebno još da rade kako bi dostigli nivo da pobeđuju u ovakvim susretima.

Partizan je imao problema u prvom poluvremenu, jer smo dobro defanzivno stajali, a u napadu se oslanjali na dobru tranziciju, jedino što nismo koristili prilike. U nastavku smo primili jeftine golove. Partizan je zasluženo slavio, mada smo u 60 minuta pokazali kvalitet. Za ostalo moramo da radimo – istakao je Krstajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jokić sa saigračem ostvario veliko dostignuće po prvi put u istoriji!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Lejkerse i u trećoj utakmici na startu plejofa i tako se nalaze nadomak pobede...

POVEZANE OBJAVE