Ilić se osvrnuo na žreb: Utisak je da se sve ponavlja, grupa je teška

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Nemanja Ilić veruje da su on i njegovi saigrači spremni da se nose sa teškim rivalima na Evropskom prvenstvu 2022. godine.

Današnjim žrebom određeno je da će Srbija igrati u grupi ,,C” zajedno sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom. Odmah je prozvana ,,grupom smrti” i jasno je da ,,orlovi” neće imati lak zadatak.

Imam utisak da se sve ponavlja. Hrvatska, od koje smo izgubili tri gola u Gracu na prošlom Evropskom prvenstvu u Gracu, koja je na kraju završila kao srebrna. Sa Francuskom smo igrali kvalifikacije, izašli kao pobednici, ali će na Prvenstvu sigurno biti drugačije i samim tim teže, jer će na neki način želeti i da se osvete. Ukrajinu ne poznajemo toliko, ali ako budemo igrali kao što znamo ne bi trebalo da bude problema – bio je prvi komentar kapitena Nemanje Ilića.

Vođa grupe naše selekcije veruje da, ako se situacija sa koronavirusom popravi, Srbija uz pomoć publike može da ima dobre šanse za plasman u narednu fazu.

Grupa je teška gde svako svakoga može da pobedi, a mi smo pokazali da možemo da se nosimo sa Francuzima i Hrvatima. Ostaje nam samo da se još bolje uigramo i spremimo do januara. Igramo u Segedinu što je blizu Srbije i nadam se da ćemo imati podršku naše publike, naravno ako se popravi situacija sa koronom i dozvoli da se konačno vratimo pravim utakmicama pred navijačima – zaključio je Ilić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE