Mijailović o zabrani registrovanja igrača: BAT pogrešio

Ponovo se pojavila vest o zabrani registrovanja novih igrača za KK Partizan od strane BAT-a, i tako uznemirila navijače i sve kojima su crnobeli pri srcu.

Pogotovu sve dolazi posle jedne frustrirajuće sezone koja se može okarakterisati kao najslabijom u poslednjih 30 godina.

Predsednik kluba Ostoja Mijailović smatra da je sve u pianju greška.

Smatramo da je BAT pustio ovu odluku greškom, zbog čega smo im se obratili pismenim putem, rekao je Mijailović za Mozzart Sport i dodao:

Do sada je kroz reprograme isplaćeno oko 2.700.000 evra. Preuzeti dug ka Dušku Vujoševiću bio je 400.000 evra. Danas se on plaća kroz rate. Preostali dug se plaća kroz rate i reprogram od oko 80.000 evra. Plaćeno je i više novca no što je predviđeno po sporazumu potpisanim sa BAT-om i našim bivšim trenerom, te smatram da se radi o nesporazumu. Namera nas koji danas vodimo klub je da se plati svakome sve što mu pripada, iako te obaveze nismo mi pravili, niti trofeje koje plaćamo današnjim novcem prisvajamo kao ličnu zaslugu. Danas se Partizan bez obzira na situaciju u kojoj živimo, vešto bori sa obavezama, jako teško, ali se bori, rekao je predsednik Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE