PORTUGALAC U AKCIJI: Otkrivena još jedna velika Murinjova želja, a ona dolazi iz Gvardiolinog Sitija

Proslavljeni portugalski trener Žoze Murinjo od sledeće sezone vodiće ekipu Rome.

,,Special One” je već krenuo u slaganje ekipe, a sve se konkretnije piše o potencijalnim pojačanjima Rome na leto. Prema poslednjim natpisima, velika želja Murinja je i Nejtan Ake, fudbaler Mančester Sitija i reprezentativac Holandije.

Spomenuti fudbaer ima 26 godina, igra na poziciji štopera, a slovio je za jednog od najvećih evropskih talenata, međutim njegova karijera nije išla kako je očekivano.

Ćelsi ga je doveo kao veliku nadu, a nakon toga selio je po pozajmicama, da bi prošlo leto njegov ugovor otkupio Mančester Siti na insistiranje Pepa Gvardiole. Međutim, za ,,građane” Ake je ove sezone upisao svega osam nastupa u svim takmičenjima.

Murinjo želi na svakoj poziciji da stvori zrelu i jaku konkurenciju u Romi. Ake je prva meta u zadnjoj liniji. Holanđanin trenutno ima tržišnu vrednost od 35 miliona evra. Standardan je reprezentativac svoje zemlje, a za njih je upisao 19 nastupa uz dva pogotka.

Romu definitivno čeka dosta igračkih promena na leto. Murinjo će slagati slagalicu prema svojim kockicama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Biberović: Sa 13 godina sam gledao Partizan zbog Bogdana

Košarkaš Fenerbahčea Tarik Biberović ima sjajnu sezonu u turskom klub, a za  za “Basket News” je govorio o svojoj karijeri,...

POVEZANE OBJAVE