Radonjić pred Igokeu: U ovakvim duelima sitnice prave razliku

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u četvrtak u Laktaše gde ih u petak očekuje drugi meč polufinalne serije plej ofa sa ekipom Igokee.

Utakmica se igra u petak od 18.30 časova u dvorani u Laktašima, a Zvezda ima prednost od 1:0 u seriji.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić poveo je na put sve raspoložive igrače.

Nova utakmica sa Igokeom, jos jedan težak duel pred nama. Igraćemo treću utakmicu u kratkom vremenskom periodu, i svaka je bila teška i rezultatski važna. Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta možemo da očekujemo – dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone. Očekujem fizički zahtevan mec, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, skocentrisano svesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvežimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu 65. zvaničnu u ovoj sezoni, rekao je Dejan Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac istakao je da je tim spreman za novu utakmicu.

Još jedan duel sa Igokeom, sada se već jako dobro poznajemo i tu nema nekih tajni. Igraju čvrsto, uz puno discipline na terenu. U takvim okolnostima kada se susrećemo ponovo u razmaku od tri dana,a pre toga smo odigrali još jednu vrlo važnu utakmicu u finišu ligaškog dela, znamo da moramo da držimo visok nivo igre i koncentracije na terenu celu utakmicu, jer smo videli u prethodnim mečevima da detalji i sitnice prave razliku. Spremili smo se za ovaj meč i očekujem da odigramo čvrsto kako bi došli do rezultata koji želimo, rekao je Davidovac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE