SPEKTAKL U NAJAVI: Roma napada, Junajted se ne kocka – isprati polufinale Lige Evrope!

Priznajte – da vam je neko rekao da će Mančester junajted deklasirati Romu rezultatom 6:2, ne biste verovali, zar ne?

Ali, znate kako kažu – fudbal je to i baš zato ga i volimo! Koliko god kritikovali Junajted, a već nekoliko sezona jesmo i to zasluženo, moramo priznati da su “đavoli” ovog puta održali čas fudbala! Iako je Ole Gunar Solskjer nepredvidiv i sklon izgovorima, teško je zamisliti da bi Junajted mogao ovo da prokocka i ostane bez finala Lige Evrope.

Golovi ili asistencije – svejedno je, Edinson Kavani i Bruno Fernandeš su sjajan tandem i, jednostavno, nerešiva enigma za “Vučicu”, kojoj je, čini se najveći oslonoca Edin Džeko i Lorenco Pelegrini.

Oni, međutim, nisu bili dovoljni. Ali, ono što je vama dovoljno jeste da znate da vas klikom OVDE čeka bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, koji i te kako imate na šta da potrošite jer pred nama je pravi fudbalski spektakl.

U istom terminu (21:00) gledaćemo još jedno polufinale, u kojem se sastaju Arsenal i Viljareal. Španci imaju prednost od 2:1 iz prve utakmice, ali to ne znači da su sav posao završili.

Ne blistaju “Tobdžije” ove sezone, ali samo jedna majstorija Obamejanga ili Lakazeta bi bila dovoljna da se Arsenal vrati u igru i pomrsi konce Viljarealu.

Sve to znači da možete napraviti sjajnu kombinaciju i da SAMO U MERIDIANU možete iskoristiti fantastičan bonus na parove koji iznosi i do 2000%!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČENO: Poznato ko sudi derbi između Zvezde i Partizana

Utakmicu polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana koja je na programu u sredu, sudiće Miloš Milanović. Mladi arbitar...

POVEZANE OBJAVE