Sprema se ,,čistika” u Realu: Ramos i Varan gledaju druge opcije?

U Real Madridu se spremaju za ozbiljnu rekonstrukciju tima, pa su tako među prvima za odlazak kapiten Serhio Ramos i njegov partner u odbrani Rafael Varan.

Ekipa koja je već godinama na okupu polako se rasipa. Stižu ih godine pre svega i Florentino Perez je procenio da je ovo leto pravo da pojedinci koji su činili stub Reala minulih sezona napuste klub. Pre svega, tu se misli na Serhija Ramosa, kojem ugovor ističe za dva meseca, a pregovori su se odužili.

Rafal Varan ima još jednu godinu ugovora sa Madriđanima, koji su spremni da saslušaju ponude za dvadesetosmogodišnjeg Francuza. Takođe, pored njih dvojice i Načo Fernandez je spreman za depart i neko od njih trojice sigurno napušta ekipu.

Njihovo mesto će zauzeti David Alaba sa kojim je već dogovorena saradnja za narednih pet godina. Ukoliko, pak, dvojica odu iz Real Madrida, onda će Perez posegnuti za štoperom Sevilje Žilom Kundeom ili Viljarealovim Pau Toresom. Njih dvojica su mladi, imaju iskustva igranja na najvećoj sceni, pa bi mogli da budu zalog za budućnost Madriđana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čović: Panter rekao da mu se ostaje u Zvezdi

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović je bio gost na Sport klubu, a između ostalog je pričao o...

POVEZANE OBJAVE