Razočarenje za Stanojevića: Štoper ne ostaje u Humskoj

Pošto su aktivirali klauzulu za Filipa Holendera, u Partizanu su se nadali da će se slična situacija desiti i sa štoperom Svetozarom Markovićem.

Izdanak Partizanove škole je stub odbrane kod Aleksandra Stanojevića, i na pozajmici je iz Olimpijakosa.

Prema njegovoj izjavi za grčku Gazetu, on namerava da se vrati u Pirej po završetku sezone.

Sad sam kompletno spreman. Odigrao sam skoro svaku utakmicu za Partizan ove sezone. Verujem da sam sad sposoban da postanem ključni igrač Olimpijakosa u bliskoj budućnosti, rekao je Marković i doadao:

Neprestano sam u kontaktu sa ljudima iz Olimpijakosa. U obavezi sam da se vratim u Atinu ćim se završi sezona u Srbiji i tamo ću se boriti za mesto u najboljih 11. Crveno-beli su sjajan tim, sa sjajnim pojedincima. Njihovi defanzivci su vrhunski igrači. Biće mi privilegija što ću s njima da treniram, nadam se i igram, počev od sledeće sezone.

Marković je ove sezone odigrao 26 utakmica za Partizan i postigao dva gola. Zanimljivo, oba je postigao u Novom Sadu – protiv Vojvodine u Kupu Srbije i protiv proletera u Superligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE