Čelsi odložio Sitijevo šampionsko slavlje u nadoknadi vremena [VIDEO]

Fudbaleri Čelsija pobedili su Mančester siti sa 2:1 na ,,Etihadu” u okviru 35. runde Premijer lige.

Pep Gvardiola je odlučio da igra sa kombinovanim sastavom, koji nije pružio previše ove večeri, iako su poveli i delovalo je kao da je Čelsi više želeo ovaj trijumf.

Siti je prvi poveo i to preko Rahima Sterlinga, koji je iskoristio loš prijem Serhija Aguera nakon lopte Žezuza i postigao pogodak. Pre toga je pomenuti Žezus iskoristio grešku Kristjansena, koji se povredio prilikom pokušaja da izbaci loptu i odmah je zamenjen.

Priliku da dupliraju prednost, fudbaleri Sitija imali su u nadoknadi prvog poluvremena, ali se Serhio Aguero obrukao kada je probao ,,panenkom” da savlada Mendija.

Reklo bi se da su za to kažnjeni u drugom poluvremenu. Prvo je Hakim Ziješ odlično pogodio sam ugao Edersonovog gola. Brazilac se potpuno izdužio, ali nije mogao da brani udarac Marokanca. Posle dva poništena pogotka zbog ofsajda, Čelsi je ipak došao do preokreta i to u 93. minutu posle prodora Vernera čije je dodavanje iskoristio Markos Alonso.

Izuzetno bitan trijumf Čelsija u borbi za Ligu šampiona i tako su trećeplasirani sa 64 boda. Siti je pobedom mogao da overi titulu, ali će sada morati još malo da pričekaju…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL ODBRANIO DOMAĆI TEREN: Hezonja ranije morao napolje, incident sa abaligaškim sudijom (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida poveli su sa 2:0 u plej-ofu Evrolige protiv Baskonje. Sinoć su na svom parketu slavili 101:90. Tokom utakmice...

POVEZANE OBJAVE