Na ,,Karađorđu” našli zamenu za Lalatovića?

Na kraju sezone, kako je sam najavio Nenad Lalatović najverovatnije napušta Vojvodinu.

Spekulisalo se o potencijalnim zamenama na klupi ,,lala”, međutim bez konkretnih informacija. Poslednjih dana spominje se da bi Radoslav Batak, koji je vodio prošle sezone Radnički iz Niša i Novi Pazar, a trenutno je bez angažmana, mogao da postane novi trener Novosađana.

Nisam se čuo ni sa kim iz kluba, vidim da Vojvodina ima trenera i degutantno bi bilo da pričam bilo šta na tu temu. Naravno, Vojvodina je uvek moj klub, ekipa u kojoj sam fudbalski ponikao, ali ne bih sada širio priču na temu eventualnog povratka, rekao je Batak za ,,Dnevnik”.

Batak je već bio na klupi Vojvodine, doduše svega osam utakmica u sezoni 2016/2017. On je bio četvrti trener je sezone, posle Lalatovića, Ivanovića, Veselinovića, a po njegovom odlasku došao je Vanić, te Buač.

Još uvek ne postoje zanične informacije šta će se dogoditi sa Lalatovićevim angažmanom, s obzirom na to da mu ugovor ističe po završetku sezone, a novi nije dobio. Kao šlag na tortu njegovog odlaska, ni sa upravom nije u najboljim odnosima, a spekuliše se da bi mogao da preuzme i beogradski Rad.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE