Napoli se popeo na drugo mesto, miroljubivo u Udinama [VIDEO]

Odigrane su prve dve utakmice u 35. kolu italijanske Serije A.

Važan trijumf ostavrio je Napoli u Speciji, a sve je bilo rešeno već u prvih 45 minuta kada su gosti stekli prednost od tri gola. Speciju je načeo Zjelinski u 15. minutu, da bi Viktor Osimhen sa dva pogotka u 23. i 44. praktično obezbedio bodove svom timu.

U nastavku su oba tim dala po gol, Pikoli je smanjio u 64. da bi konačan rezultat postavio Meksikanac Lozano u 80. Napoli je trenutno na drugom mestu sa 70 bodova, ali ga prate Milan, Juventus i Atalanta sa po 69 i utakmicom manje. Specija je tek 16. sa 34 boda, samo tri više od Beneventa, prvog tima u zoni ispadanja.

Meč u Udinama, gde je gostovala Bolonja, nije imao preveliki rezultatski značaj, a okončan je bez pobednika. Udineze je vodio od 23. minuta golom De Paula, ali je bod za tim Siniše MIhajlovića obezbedio Orsolini, pošto je u 80. minutu sigurno izveo penal. Udineze i Bolonja imaju po 40 bodova i nalaze se na 11. odnosno 12. mestu.

Specija – Napoli 1:4(0:3)
Pikoli 64′ – Zjelinski 15′, Osimhen 23′,44′, Lozano 80′

Udineze – Bolonja 1:1(1:0)
De Paul 23′ – Orsolini 82′(p)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Felipe Anderson ima novi klub!

Govorilo se da će Felipe Anderson napustiti Lacio i potpisati za Juventus, međutim od toga nema ništa. Brazilac je objavio...

POVEZANE OBJAVE