Pavićević: Budućnost da osvoji titulu

Mornar je eliminisan od Budućnosti i neće igrati finale ABA lige. Trener Barana Mihailo Pavićević poželeo je da drugi crnogorski tim osvoji titulu regionalnog takmičenja.

Budućnost je igrala mnogo bolje nego u prvom meču u Podgorici. Mi smo bili u igri u prvom poluvrememnu, međutim, to je bilo prividno, jer smo odbranu igrali katastrofalno. Nismo mogli da zaustavimo ništa „jedan na jedan“, a Kobs i Ivanović kada igraju zajedno to ne može da se zaustavi. Kobs je pokazao zašto je najbolji bek u ABA ligi… Mi nismo imali dovoljan broj igrača na raspolaganju, neki su izašli iz povrede, a onda kako je tekao meč tako se uvukla nervoza, jednostavno nismo bili na nivou i Budućnost je zasluženo ušla u finale, rekao je Pavićević i dodao:

Budućnost je zasluženo pobedila, želim joj mnogo uspeha u finalu. A, daće bog i da kvalitetnom igrom osvoji titulu, završio je strateg Mornara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE