Poznati italijanski list otkriva: Murinjo je već pronašao zamenu za Džeka

Roma i Žoze Murinjo već planiraju igrački kadar za narednu sezonu, a Mauro Ikardi i Andrea Beloti najnovije su mete rimskog kluba.

,,Corriere dello Sport” otkriva da je ,,vučica” počela da traži potencijalne igrače za predstojeći prelazni rok, te je spomenuta potraga za eventualnim naslednikom bh. reprezentativca Edina Džeka.

Italijanske novine tvrde da Roma nastavlja da prati kapitena Torina Andreu Belotija, a napadač PSŽ-a Mauro Ikardi navodno je primamljiva opcija za Žozea Murinja. Jedan od njih dvojice bi gotovo sigurno trebalo danasledi ,,dijamanta” u Romi.

Pojavili su se i spekulacije o mogućem dovođenju golmana Mančester junajteda Davida de Hee, ali tek treba videti jesu li ,,crveni đavoli” spremni da puste španskog reprezentativca.

Fudbalski superagent Žorže Mendeš biće presudan u pregovorima ovog leta, a ,,Corriere” tvrdi da je 23-godišnji veznjak Lila Renato Sančes takođe velika Murinjova želja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FINALE PRE FINALA: Poznati parofi polufinala Kupa Srbije

Voljom žreba u polufinalu Kupa Srbije sastaće se Crvena zvezda i Partizan, odnosno Radnički 1923 i Vojvodina. Žreb je odlučio da...

POVEZANE OBJAVE