BONUSI U ŠESTOJ BRZINI: U Meridianu te čeka UŽIVO klađenje tokom trke F1, ali i POKLON!

Glavno pitanje ove nedelje – hoće li vozač Mercedesa, Luis Hamilton, potvrditi da je neprikosnoven u šampionatu Formule 1?

Za vikend nam se sprema borba za Veliku nagradu Španije, vozači će odmeriti snage na legendarnoj stazi „Katalunja“, a samo jedan može biti pobednik.

Kao i u prethodne tri trke svi verni fanovi najbržeg karavana na svetu će pomno pratiti, sada već klasik duel, između Luisa Hamiltona i Maksa Ferstapena.

Ukoliko ste sigurni u svog favorita, predlažemo vam da kliknete OVDE, preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA i onda se prepustite najbržem cirkusu na svetu!

Dakle, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje, ali ni to nije sve. U najboljoj kladionici u regionu imate priliku da isprobate i UŽIVO KLAĐENJE, pa nema sumnje da je to dovoljno za spektakl.

Vratimo se sada Formuli 1.

Holanđanin je trijumfom u Imoli nagovestio da bi ova sezona mogla da donese nešto novo i interesantno, ali ga je već u trci za Veliku nagradu Portugala aktuelni šampion žestoko ostavio iza sebe. Sa čak 30 sekundi prednosti.

Luis Hamilton je tako ostvario 97. pobedu u karijeri i pokazao da teško šta može da ga spreči u nameri da osvoji osmu titulu, i tako postane apsolutni rekorder u šampionatu Formule 1.

Ipak „Katalunja“ ima važnu sentimentalnu vrednost za Maksa Ferstapena. Vozač Red bula je u Španiji ostvario prvu pobedu u karijeri, i tako postao najmađi pobednik u istoriji takmičenja.

Da li će to biti dovoljno da Holanđanin pobedi direktnog rivala u borbi za titulu? Teško je reći… Ali jedno je sigurno uzbuđenja neće nedostajati, kao i uvek.

Luis Hamilton je trenutno prvi u generalnom plasmanu, sa osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog Maksa Ferstapena, nema dileme da Britanac vidi lepu priliku da poveća bodovni plus.

Svoju priliku iz senke svakako vrebaju vozač Meklarena, Lando Noris i drugi „pilot“ Red bula Serhio Peres. Pored sjajnog dvojca svoje šanse će tražiti i tandem Ferarija, Šarl Lekler i Kralos Sainc.

Trka na legendarnoj stazi „Katalunja“ na programu je u nedelju od 15 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Postani i ti milioner: Registruj se, uzmi bonus i prepiši VIKEND TIKET!

I ovog vikenda očekuje nas pravi fudbalski spektakl, ništa manji nego prethodnih dana kada smo uživali u Ligi šampiona...

POVEZANE OBJAVE