Ima li Jokić konkurenciju u borbi za MVP priznanje: Bojan Bogdanović smatra da je jedan igrač veoma potcenjen

Dok kompletna Srbija očekuje da Nikola Jokić dobije priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige postoje i neka drugačija mišljenja na ovu temu.

Najbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović, smatra da je jedan igrač poprilično potcenjen kada je u pitanju MVP priča.

Baš sam razgovarao sa Donovanom Mičelom i rekao mu da mora da radi na svom PR-u, jer je to očigledno trend. Eto na primer Simons konstantno tvituje o tome da bi trebalo da bude najbolji odbrambeni igrač sezone. Ja mislim da bi Mičel morao da bude u toj priči o MVP-u, ali je očigledno da bi morao sam sebe da hvali. On je na 25 poena u proseku, mi igramo najbolju košarku u ligi, a njega niko ne pominje. Mislim da su ga malo potcenili, rekao je košarkaš Jute za “Jutarnji list”.

Kada je u pitanju borba za prvo mesto kao favoriti na Zapadu pominju se i dalje ekipe iz Los Anđelesa.

Ljudi više gledaju na to ko u sastavu ima mega zvezde, nadaju se da će u plej-ofu igrati svoju najbolju košarku. Neke od zvezda sada odmaraju, čuvaju snagu za doigravanje, ali ni mi nismo bili u punom sastavu pa smo opet tu na prvom mestu, dodao je hrvatski reprezentativac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag: ” Izvinite , ja sam gledao drugačiju utakmicu”

Fudbaleri Mančester Junajted su na svom terenu dočekali poslednjeplasirani Šefild junajted i slavili su rezultatom 4:2 (1:1). Slavni klub je dva puta gubio u...

POVEZANE OBJAVE