Ivanić naredio Zvezdin juriš u drugom poluvremenu za debakl Zlatibora (VIDEO)

Crvena zvezda je u 36. kolu Superlige Srbije ostvarila ubedljivu pobedu na Zlatiorom od

Prvo poluvreme bilo je jako loše. Crvena zvezda nezainteresovana, dok je Zlatibor svoju priliku tražio iz kontra napada. Jedini trenutak vredan pomena je upravo gol gostiju, kada je Vukić u 26. minutu sjajnim udarcem savladao Popovića.

To je bio rezultat na poluvremenu, a onda je u drugom delu usledilo potpuno drugo izdanje izabranika Dejana Stankovića.

Napravljene su izmene i umesto Bena, Srnića i Petrovića na teren su izašli Ivanić, Pavkov i Gajić. Već u prvim sekundama slika se potpuno promenila i Ivanić je u 47. minutu postigao prvi pogodak za 1:1, a samo par minuta kasnije i drugi za vođstvo. To je bio stoti gol crveno-belih u ovogodišnjem šampionatu.

Nije se dugo čekalo i za treći gol, pošto je u 54. minutu Nikolić savladao golmana gostiju Čubrakovića.

Nastavio je šampion Srbije da kidiše na gol na Zlatibora očigledno motivisani u poluvremenu od strane šefa struke Dejana Stankovića. Svaki napad je bio šansa za gol, a u 67. minutu bilo je 4:1. Gavrić je zahvatio sa 5 metara centaršut Ivanića i na taj način se upisao u listu strelaca.

Posle toga mlado krilo je izašlo iz igr, a zamenio ga je Kanga koji je samo minut kasnije postigao gol za 5:1.

U 74. minutu gosti ostaju sa igračem manje. Falćineli je imao priliku da izađe 1 na 1 sa golmanom gostiju, ali je Lambulić u poslednjem trenutku oborio Italijana kao poslednji igrač što je bio znak za crveni karton. Faul je bio napravljen malo izvan kaznenog prostora, tako da je slobodan udarac izveo Kanga i pogodio prečku.

Nastavili su crveno-beli sa napadima i do šestog gola dolaze u 84. minutu. Prvo su Falćineli i Ivanić razmenili dupli pas posle koje Italijan ne postiže gol, ali odbitak dolazi do Milana Pavkova koji postiže šesti gol na meču.

Do kraja Zlatibor je imao jednu dobru priliku za drugi pogodak, ali na kraju je ostalo ubedljivih 6:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon potpisivanja ugovora: Diže nas ljubav prema Partizanu!

Danas je Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve godine. Ovim povodom je organizovana konferencija za medije,...

POVEZANE OBJAVE